Hi! Mijn naam is Nadèche Kuster, ik ben een professioneel interieurstylist gevestigd in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Mijn passie voor interieurs heb ik samengevat in ‘Nadèche Interiors´. Adviseren op het gebied van interieur en styling vind ik het allerleukste om te doen. Met veel plezier heb ik daarom in 2018 een specifieke interieur opleiding succesvol afgerond. Deze opgedane kennis breng ik nu in praktijk.

Mijn passie voor interieurs is al vroeg ontstaan. Als kind paste ik regelmatig mijn kamer aan. Eerst begon ik met schetsen en daarna kon het schuiven en verven beginnen. Met deze projecten kon ik dagen achter elkaar bezig zijn.

Tegenwoordig pas ik dit nog toe in mijn eigen woning, maar de afgelopen jaren ben ik ervan overtuigd dat het hebben van een goede basis in een ruimte van groot belang is. Met een goede basis kun je middels het aanbrengen van accenten een ruimte veranderen; ‘Interiors with an accent’.

Mijn signature is het creëren van rust en eenheid in interieurs middels Mediterraanse accenten.
Het bij elkaar brengen van verschillende interieuritems tot één geheel maakt een ruimte rustig. Een ruimte, waar je na een dag onderweg te zijn geweest, écht thuiskomt. Of waar je na een dag hard thuiswerken nog steeds graag wilt verblijven. Zie het als een goed maatpak, dat zit als gegoten!


Facebook
Pinterest
Instagram